Wat zeggen klanten?

Jeanine vindt het een uitdaging om juist oog te hebben voor details en deze te integreren in haar ontwerpen. Uiteindelijke voorstellen bevatten altijd opvallende fragmenten waarbij de toegevoegde waarde van het product versterkt wordt. Met ons team is het prettig samenwerken door haar ontspannen wijze van sparren, waardoor ideeën vanuit alle invalshoeken kritisch bekeken mogen worden. Door signalen op de juiste manier te filteren, is het resultaat tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend.

Wim van der Vecht | directeur/eigenaar MD Entree

Voor het project ‘Talenten binden en boeien’ heeft Jeanine de online carrièregids opgesteld met daarin de vermelding van meerdere bedrijven in Regio Zwolle. Behalve het opstellen, dacht Jeanine mee over de beste opmaak, invoegen van infographics en andere elementen die de carrièregids tot een aantrekkelijk communicatiemiddel moesten maken. En dat is gelukt! Veel tevreden reacties van de ondernemers en veel lof over opmaak en indeling. Jeanine heeft zich met dit project bewezen als een professional in haar vak die met de klant meedenkt en op de juiste momenten stuurt om zo het beste resultaat te behalen.

Dank je wel!

Ramona de Lange | Projectleider Werken, TechniekPact Regio Zwolle, Projectleider Sectortafel Techniek, HCA Regio Zwolle

Jeanine is een grafisch strateeg pur sang! Ze bijt zich vast in de inhoud en weet dit haarfijn te vertalen naar o.a. krachtige en waardevolle visuals, campagnes, websites. Ook tekstueel is ze een groot talent!
Samenwerken met Jeanine is oprecht één groot feest.

Lisa Heethaar | eigenaar DDOEN 

Werken met Jeanine is erg prettig, ze denk mee, heeft aan een half woord genoeg en verrast met haar creatieve insteek. Ze vertaalt onze verzoeken moeiteloos en scherpt waar nodig aan. Ze is flexibel en levert kwaliteit.

Sandra Oldengarm | projectmanager Upgrade jezelf Regio Zwolle

Jeanine is in alle opzichten een vakvrouw. Iemand die zich vol passie op een opdracht stort en haar tanden erin zet tot het perfect is. Ze heeft een veelvoud aan talenten. Ze is creatief en een ideeënfontein met strategisch inzicht. Je wil haar niet alleen als grafisch vormgever of communicatieprofessional, maar als betrouwbaar partner al aan de wortels van je project. Daarnaast is ze een mooimaker en kunstenaar met oog voor detail en het hogere doel. Wat ze creëert wordt prachtig en sluit altijd aan bij doel en doelgroep.

Carmen Munsterman | projectmanager en senior adviseur cultuureducatie Stadkamer 

Jeanine van Dalen heeft op ons verzoek ons logo en de huisstijl vernieuwd.
Jeanine heeft goed naar ons geluisterd en ons bedrijfsDNA perfect vertaald naar een nieuw logo en huisstijl, direct kwam zij met het juiste ontwerp  voor logo, huisstijl en onze tuinborden. Jeanine was altijd bereikbaar voor overleg en wij hebben dit als zeer plezierig ervaren, professioneel en persoonlijk contact!

Edwin van Vilsteren | directeur/eigenaar Edwin van Vilsteren makelaars

Scroll naar boven